På svenska In English
Sök:

 

 

ALLMÄNT 

FredsbaskerFörlaget

Registrerat varumärke nr: 383 658

Organisationsnummer: 440226-2358

Ägare: Roland Andersson

Säte: Styrmansgatan 28, 602 26 NORRKÖPING SWEDEN

tel: +46 0708188788

mail: info@fredsbaskerforlaget.se

———————————————————


Beställning

Alla beställningar som görs på fredsbaskerforlaget.se är bindande. Har du gjort en beställning du ångrar måste du kontakta oss så fort som möjligt. Vi går med på att annullera en beställning så länge som produkten inte skickats iväg. Du måste vara myndig (18 år) för att få beställa produkter på fredsbaskerforlaget.se

 

 

 

Betalning

Du betalar med VISA,  Mastercard och Eurocard via ”Kortbetalning” hos Textalk,http://www.textalk.se eller mot faktura. Faktura betalas till vår samabetspartner Klarna. 

Läs mer: https://www.klarnacheckout.com

 

 

 

Leverans

Böckerna levereras med brev eller postpaket. Alla frakter sker med PostNord Sverige AB. Ordern skickas inom sju dagar efter beställning. Transportörens leveranstid tillkommer. Fraktkostnad från 42:-. Leveransproblem som vi känner till får du information om ifall du lämnat en e-post-adress där vi kan kontakta dig.

Postpaket aviseras och ligger kvar på ditt postkontor i en månad. Paket/brev som ej är skrymmande läggs i din brevlåda. 

Tilläggsavgift för skrymmande paket utgår med 14,- (2017-04-01)

Vid köp mot faktura utgår en hanterings/expeditonsavgift med 29,-
Vid direkt kortbetalning utgår ingen hanterings/expeditonsavgift.
 
(se även ovan under punkten "betalning") Öppet köp 

Öppet köp gäller alla produkter i 14 arbetsdagar. Detta gäller endast obruten förpackning. Har du gjort ett köp du ångrar skickar du tillbaka varan. Glöm inte att bifoga kvittokopia, ditt kontonummer och dina adressuppgifter. Observera att du inte får tillbaka eventuella fraktkostnader eller postförskottsavgifter.

Du kan alltså inte skicka tillbaka en produkt med bruten förpackning såvida produkten inte är trasig. Gör du det ändå tar vi ut en avgift som beror på produktens värde. Detta eftersom vi inte längre kan sälja produkten.

 

 

Personuppgifter 

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister. www.fredsbaskerforlaget.se är ansvarig för de personuppgifter som Du har lämnat. Dessa uppgifter kommer inte under några omständigheter lämnas eller säljas vidare! Undantag kan ske endast till den partner vi har för betalningsbevakning, i de fall där fredsbaskerforlaget.se bedömer det nödvändigt.

 

 

 

Reklamation 

Reklamation av felaktig eller defekt produkt ska ske så fort felet upptäcks. Vi skickar dig en ersättningsprodukt utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att produkten finns tillgänglig. Om produkten vid reklamation är slut och vi inte kan ersätta den gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta produkten i retur. Defekta produkter returneras på vår bekostnad.

 

 

FredsbaskerFörlagets kundlöfte:

- Du ska alltid känna dig välkommen.

- Du ska alltid kunna lära dig något hos oss.

- Du ska alltid kunna lita på att vi säljer med ansvar.

 

 

info@fredsbaskerforlaget.se